Första gånger som adepter arrangerade mentorträff

Let´s link! Det var uppropet från adepterna Julia Sjöstrand, Linn Johansson, Josefina Lönn och Sandra Sköld till deltagarna i den första mentorträffen som adepter i stort sett helt och hållet arrangerat själva. Linking Games, som var en idé från de fyra, alla deltagare i mentorprogrammet, gick ut på att mingla på ett konstruktivt sätt.

Att det var just Julia, Linn, Josefina och Sandra som stod bakom programmet var att de alla gått en projektledarutbildning på Drivhuset, som arbetar med entreprenörskap bland högskolestudenter.

Efter en kort introduktion blev det full fart på minglandet där man skulle prata med en person man inte tidigare var bekant eller bara lite bekant med. Dessutom gällde det bland annat att hinna med att prata med så många som möjligt och belöningar utgick för klarat uppdrag i form av pappersstjärnor som snabbt kunde bytas mot kakor, frukt etc. - ett uppskattat belöningssystem.

En kortare utvärdering och summering hanns också med. Alla var överens om att det två timmars "spelandet" hade gått väldigt fort. Och att  det här var ett roligt sätt att nätverka och lära känna varandra under lättsamma former

Studenter redovisar