Fadderanmälan 2019

Anmälan öppnar 13/3! Fyll i anmälningsformuläret (var noga med att fylla i din e-postadress) här nedan för att anmäla dig som fadder läsåret 2019/2020. Sista anmälningsdag är 20 april.

Välkommen att bli en av Högskolans uppskattade faddrar - läs först informationen om att vara fadder samt internationell fadder. Fyll sen i din anmälan!

Observera att du i fadderanmälan anger och rangordnar de 3 program du helst vill vara fadder för. Då vi vet vilka program du kan tänka dig att vara fadder för om det saknas faddrar på något program och vi behöver fördela om faddrarna. Vi kommer, så långt det går, att fördela faddrar på programmen uifrån era önskemål.

Uppsamlingstillfälle kommer i den mån det är möjligt erbjuadas de som inte kan närvara.

OBS! Du måste fylla i e-postadress nedan för att din anmälan skall bli registrerad. Använd en e-post du läser dagligen. Fyll även i övriga fält som gäller för dig. 

 
 
 
 
 
 
Jag har varit fadder förut
  Internationell fadder - intro för internationella studenter pågår 26/8 - 30/8. Du kommer vara fadder redan v 35!
 
Jag anmäler mig som internationell fadder:
  Som kontaktfadder är du en länk och informationskanal mellan programansvarig, programfaddrar och nya studenter på programmet. Kontaktfadder väljs ut ihop med programansvarig.
 
Jag vill vara kontaktfadder för mitt program:
   
  Du ska nu rangordna de 3 program (som startar ht18) som du vill vara fadder för. Om det saknas faddrar för något program fördelas faddrarna främst utifrån dessa önskemål.
 
 
 
   
  Fadderutbildning - 2 delar som ges vid olika tillfällen. Om du var fadder 2017 eller 2018 går du ENDASTdel 2.
 
Jag anmäler mig till fadderutbildning del 1
 
Jag anmäler mig till fadderutbildning del 2
 
Önskad tröjstorlek på fadder t-shirt (OBS! Unisexstorlekar)
 
   
 
 
 
  Skicka in anmälan. OBS! Om du kommer till en tacksida har din anmälan fungerat. Om inte - kolla så du fyllt i alla fält och pröva att skicka anmälan igen. Eller kontakta Introduktionssamordnaren.
 

De personuppgifter du lämnar i formuläret kommer Högskolan i Skövde bara att använda för just detta specifika ändamål. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: www.his.se/gdpr

Kontakt introgruppen #hisintro19/20

Susanne Söderberg, Introduktionssamordnare  susanne.soderberg@his.se                                                                      0500-44 80 98

Erica Eriksson Hjelm, planerar internationellt intro erika.eriksson.hjelm@his.se                                                                     0500-44 81 96

Sabina Gudomlund Lindberg, Introgeneral Studentkåren 2019
introgeneral@studentkaren.se