Prova på Skövde

Välkommen att prova Skövde redan innan skolan startar! Vi i Skövde vill såklart att Du som ny student skall känna Dig lite extra välkommen till oss och vår stad. Vad kan passa bättre än att börja din studietid i Skövde genom att vara med och fira vårt 25-års jubileum av vår härliga Matfestival som äger rum 29-30 augusti?

Välsmakande mat. Lokalproducerade råvaror. God dryck. Underhållning för stor som liten. Foodies – kända som okända. Gemenskap och hög trivsel skapar sommarens bästa upplevelse. Alla är välkomna! Så ta med päronen, ett sött eller surt syskon, bullbakande mormor, godaste kompisen eller njut av det bästa sällskapet – ditt eget.

Skriv ut och ta med Dig ditt antagningsbesked från antagning.se till Turistbyrån i Skövde så bjuder vi på ett matfestivalhäfte, fyllt med matkuponger och erbjudanden att nyttja under helgen!

Erbjudandet är personligt och gäller för 1 st. häfte per student, ta med legitimation som stämmer överens med din antagningsbekräftelse och visa upp vid uthämtning av matfestivalhäfte.

Välkommen till Matfestivalen i Skövde – den lokala festivalen som sjuder av glädje!

 

Läs mer om arrangemanget

http://www.upplevskovde.se/matfestivalen 
eller kontakta Turistbyrån i Skövde på
0500-44 66 88.