You create reality - Vinnare

Under höstterminen 2014 hade Högskolan i Skövde en tävling* där studenter hade chansen att ge sin bild av högskolans ledord ”You create reality”. Idag kan vi presentera vinnaren av denna tävling.

Förstapriset i tävlingen You create reality går till studenten Evelina Waara med följande motivering:

Med begränsade resurser men med stor kreativitet har Evelina skapat en bild som speglar ledorden You create reality från en students vinkel. Med hjälp av små men många estetiskt tilltalande och kreativa detaljer ger Evelina en tydlig och minnesvärd helhetsbild.

 

Evelinas bidrag

Paint your picture - vinnarbild

Evelinas motivering till bidraget

"PAINT YOUR PICTURE
Skapande handlar om en vilja att förändra och påverka sin verklighet och på så vis få utlopp för sin kreativitet, tankar och känslor. Du är berättaren i din egen hisoria. Fyll dina sidor med glädje men riv inte ut de som innehåller sorg. Vänd istället blad och skapa din egen verklighet."

 

*Tävlingen gick ut på att studenten skulle skapa något som representerar ”You create reality” med en tillhörande motivering till sitt bidrag. Motivering skulle berätta om bakgrunden till skapandet och kopplingen till våra ledord.

Bidrag av alla former och format var välkomna - fotografi, filmklipp, animerad film, målning, app, banner, skulptur, ett event, etc. Stort som litet var välkommet – man skulle helt enkelt bara tänka kreativt, intressant, meningsfullt och minnesvärt.

Läs mer om tävlingen You create reality.

 

Frågor om tävlingen? Kontakta: