Föreläsning: "Är vi framme snart?" Om Europas framtid

Tid: 2018-10-16 19:00 - 20:30
Plats: Odeon, Skövde kulturhus

Journalisten och författaren Per Wirtén beskriver sin syn på Europas framtid med utgångspunkt från sin Augustprisnominerade bok "Är vi framme snart?" Tisdagen den 16 oktober klockan 19.00 i Odeon, Skövde Kulturhus.

Per Wirtén är journalist och författare. Han var en av grundarna till tidskriften Arena 1993 och senare verksam som dess chefredaktör till 2010. Han är medarbetare i Sydsvenskan och Expressen och har skrivit flera böcker om sociala och politiska frågor.

2017 nominerades han till Augustpriset i kategorin facklitteratur för Är vi framme snart? Drömmen om Europas förenta stater.”  Här delar vi tågkupé med politiker, ekonomer och filosofer på en resa från öst till väst, över gränser och flyktingvägar, genom tid och ideologi mot ett osäkert mål i ett Europa som verkar tappat tron på idén om Europa” står det i nomineringen

Inträde 50 kronor för medlemmar och 100 kronor för icke medlemmar. Om du inte redan är medlem i Skövde Humanistiska Förening kan du bli det genom att sätta in medlemsavgiften 200 kronor på plusgiro 32 73 00-0.

Lägg till i Google kalender

Lägg till i Ical

Föreläsning