Anmäl dig till informationssäkerhetsdagen

Tid: 2017-10-03 10:00 - 15:00
Plats: Högskolan i Skövde, Insikten, Portalen

I oktober sätter vi fokus på informationssäkerhet, integritet och cybersäkerhet på Högskolan och i Gothia Science Park. Informationssäkerhetsdagen är den första i en rad aktiviteter.

Informationssäkerhetsdagen är en heldag där du får lyssna på föredrag av Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB), forskare från Högskolan i Skövdes nystartade samverkansplattform "Privacy, Information and Cyber Security" (PICS), Västra Götalands Digitaliseringsråd samt företag som bedriver sin verksamhet i och utanför Gothia Science Park.

Under eftermiddagen har du möjlighet att delta i Open Space diskussioner, där kan du lyfta dina frågor och funderingar med andra deltagare och specialister från företag som finns i och runt Gothia Science Park samt offentlig sektor. Dagen avslutas med en paneldebatt där medverkande personer och företag deltar och svarar på dina frågor.

I samband med denna dag, startar Västra Götalands Digitaliseringsråd officiellt upp Informationssäkerhetsprogrammet 2020 och Säkerhetsmånaden i Gothia Science Park påbörjas. Innehållet av dagen riktar sig till dig som arbetar med eller är berörd av informationssäkerhet- och integritetsarbete både inom offentlig och privat verksamhet.

Huvudarrangörer för Informationssäkerhetsdagen är Högskolan i Skövde, Gothia Science Park, Combitech AB samt Atea.

Om anmälan

Det är kostnadsfritt att delta. Anmälan är bindande. Ej nyttjad plats debiteras med 300 kr plus moms. Sista anmälningsdag är 26 september.

Program

Se programmet med hålltider här.

Om Säkerhetsmånaden

Under oktober månad är det "Cyber Security Awareness Month". Detta har Högskolan i Skövde valt att tillsammans med aktörer och företag i Gothia Science Park uppmärksamma genom ett gemensamt program som ger dig möjlighet att kompetensutvecklas och lära dig mer om området. Uppstarten på säkerhetsmånaden genomförs den 3 oktober med Informationssäkerhetsdagen.

Säkerhetsmånaden är en aktivitet i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park, som drivs av Gothia Innovations AB. Aktiviteterna sker i samarbete med företag i och runt Gothia Science Park samt i samarbete med IDC West Sweden AB, Näringslivsforum, Almi Väst AB, Agroväst AB, Skaraborgs Kommunalförbund och Högskolan i Skövde.

Mer information om om säkerhetsmånadens aktiviteter kan du hitta här.

Lägg till i Google kalender

Lägg till i Ical

Gothia Science Park

ATEA

Combitech

Anmälan

Kontakt