Exjobb med studenter

Många studenter är intresserade av att göra sitt examensarbete tillsammans med ett företag eller organisation där de får möjlighet att tillämpa sina teoretiska kunskaper i verkligheten. I gengäld får din verksamhet ett problem löst av engagerade studenter. Ta chansen att vidareutveckla genom att samverka!

En högskoleutbildning avslutas med ett examens- eller uppsatsarbete som omfattar ca 10 eller 20 veckors heltidsstudier. Arbetet  genomförs, i de flesta fall, på vårterminen och utförs självständigt eller genom att två studenter samarbetar.

ExjobbExpo - mässa för att visa upp exjobbmöjligheter

I november varje år arrangeras en mässa där företag, organisationer och offentlig sektor möter engagerade studenter för att prata projekt- och examensarbeten. 2016 års mingeltillfälle var den 9 november i Portalen, Gothia Science Park. Du är varmt välkommen att höra av dig om du vill ha en inbjudan till nästa gång.

Skicka in ditt förslag på examensarbete

E-posta ditt förslag på examensarbete till Christina Landelius Törning, se kontaktuppgifter till höger. Förslaget publiceras då på studenternas karriärsidor på webbplatsen www.his.se

 

Studenter

Vägledning för företag/organisationer i samband med examensarbete (PDF)