Följ oss i sociala medier

Att närvara i sociala medier är en självklarhet för oss. Att vara öppna, tillgängliga och få vara med och skapa engagemang kring de frågor som är viktiga i vår verksamhet. Vi vill vara där du är och vill gärna att du kommunicerar med oss.

Vi hoppas att vårt deltagande i sociala medier bidrar till att vi uppfattas som en modern och tillgänglig högskola. Vi har valt att prioritera vår sociala närvaro på Facebook, Twitter och Instagram där vi svarar på mycket frågor och har en öppen dialog med alla som vill vara med.

Här nedanför hittar du länkarna, välkommen till oss!

Facebook

Facebook är ett socialt nätverk där du kommunicerar med vänner, företag och organisationer. Högskolan i Skövde har ett antal Facebooksidor; dels vår gemensamma Facebooksida. 
Gilla oss på facebook (extern sida)

Detta är en sida för dig som funderar på, planerar att eller redan pluggar på Högskolan i Skövde. Välkommen att ställa alla dina frågor om vad du kan plugga, vad som krävs för att komma in, boende, fritidsaktiviteter och studentliv. Här kan du få tips och råd från lärare och studenter.

Vi har också en engelsk Facebooksida där vi mer riktar oss mot våra internationella besökare. 
Like oss on facebook (external link)

Twitter

Twitter är en social nätverkssida samt mikroblogglänk till annan webbplats som möjliggör för användare att uppdatera sin egen mikroblogg samt läsa andras uppdateringar (betecknade som tweets), vilka består av textbaserade eller bildbaserade postningar om max 140 tecken.

Periscope

Periscope är en live-video app för iOS och Android. Appen möjliggör för användaren att snabbt kunna skicka ut en live-feed från sin egen mobil eller läsplatta till sina följare. Därifrån kan alla som vill se vad som händer live och utan redigering. För att ladda ner appen och skapa ett konto klicka här, för IOS och för Android.

LinkedIn

LinkedIn är en webbsajt där du kan sköta ditt privata och professionella nätverk. Du kan hålla reda på alla personer som du känner oavsett om det är släktingar, vänner, arbetskollegor, klasskamrater, affärskompanjoner, leverantörer, kunder eller andra. Högskolan i Skövde finns närvarande här och kan hjälpa dig hitta rätt i ditt nätverk och du som alumn kan ha fortsatt kontakt med alla som har läst eller läser på Högskolan.

YouTube

YouTube är ett socialt nätverk bestående av en samling filmer och filmklipp. Högskolan i Skövde har en egen kanal men också ett stort antal filmer som ligger frilagda. Här på YouTube kan du ta del av filmer som informerar om utbildningar, filmer från våra studentprojekt, forskningsreportage och mycket mer.
Besök vår kanal här. (extern länk)

Instagram

Instagram är en gratis mobilapplikation (iPhone och Android) för fotodelning, där användaren kan ta bilder, lägga på ett effektfilter och därefter dela med sig av bilden.
Du kan se vårt flöde här: 

Instagram