Namn- och adressändring

Du ändrar din folkbokföringsadress på www.adressandring.se.

Folkbokföringsadresser, efter- och tilltalsnamn uppdateras för befintliga studenter med hjälp av Skatteverket, det officiella svenska befolkningsregistret, en gång per vecka. Registrerade studenter behöver inte informera högskolan om namn- eller adressändringar för att dessa skall förändras i studiedokumentationssystemet Ladok. Om du är ny student ber vi dig kontrollera att namn och adress stämmer. Om uppgifterna inte stämmer, kontakta Studentservice. 

Ändra tillfällig adress

All korrespondans från högskolan skickas normalt till din folkbokföringsadress. Om du för en längre eller kortare tid vill att din post skall skickas till en annan adress ändrar du detta i Studentportalen.

Studentkåren kommer automatiskt att informeras om din tillfälliga adress när du använder Studentportalen.

E-post

E-post från högskolan skickas till din studentmejl (@student.his.se). Förutom informationsmail skickas också påminnelser för tentamensanmälan och betygresultat till den adressen. Du kan nå din e-post via https://mail.his.se.

 

Studentservice

Vi finns i hus E
Hitta på campus.

Öppettider

Måndag - fredag 10:00-12:30

Telefontid

Måndag, tisdag och torsdag 10:00-11:30

Intyg

Vill du beställa intyg? - Gör det på hemsidan www.his.se/intyg 

Kontaktinformation

Telefon: 0500-448100
Fax: 0500-44 80 99
E-post: studentservice@his.se

Vi försöker svara på ditt mail så snabbt vi kan men det kan ta upp till två arbetsdagar. Ange gärna ditt namn och personnummer vid första kontakten för snabbare behandling.

Postadress

Studentservice
Högskolan i Skövde
Box 408
541 28 Skövde