You create reality-tävling

På Högskolan i Skövde är du aldrig en anonym person i mängden – utan blir sedd, bekräftad och får de förutsättningar just du behöver. Som student ska du känna att du har alla möjligheter att påverka, delta och ingå i vår gemensamma riktning framåt – You create reality. Nu har du som student på Högskolan i Skövde även chansen att ge din bild av högskolans ledord ”You create reality” och tävla om en iPad.

Tävlingen går ut på att du ska skapa något som representerar ”You create reality” med en tillhörande motivering till ditt bidrag. Din motivering ska berätta om bakgrunden till skapande och kopplingen till våra ledord.

Bidrag av alla former och format är välkomna - fotografi, filmklipp, animerad film, målning, app, banner, skulptur, ett event, etc. Vi vill ha in en salig blandning, och stort som litet är välkommet – tänk bara kreativt, intressant, meningsfull och minnesvärt. Så var inte rädd för att tänka utanför ramarna – allt har en chans att vinna!

Tävlingsperiod
25 augusti-17 oktober

Tema
You create reality

Inlämning
Bidragen lämnas in i receptionen i G-huset senast klockan 15.00 fredagen den 17:e oktober. Är ditt bidrag digitalt, lämna då in den på USB-sticka – som du får tillbaka när tävlingen är slut. Glöm inte att ha med ditt namn, e-postadress och telefonnummer. Och glöm ej heller att skicka med motiveringen till ditt bidrag – längden på motiveringen är upp till dig som tävlande.

Förstapris
En iPad - max tre iPads om arbetar i en grupp, diplom, ära och berömmelse.
En jury kommer efter tävlingsperioden att utse en vinnare.

Vid frågor maila zara.salahi@his.se

 

Regler och villkor

§ Du måste vara registrerad student på Högskolan i Skövde för att kunna delta i tävlingen.

§ Alla typer av bidrag är välkomna - fotografi, filmklipp, animerad film, målning, app, banner, skulptur, ett event, etc.

Det viktiga är inte vilken format bidraget har, utan vilken effekt den kan få.

Glöm inte att forma ditt bidrag utefter ledorden ”You create reality”.

§ Man kan tävla enskilt eller jobba i ett team och lämna in ett gemensamt bidrag.

Ha i åtanke att priset som tilldelas den vinnande gruppen måste delas av gruppmedlemmarna - max tre iPads per grupp.

§ Du som tävlar ansvarar för att tävlingsbidraget inte bryter mot upphovsrättslagen, marknadsföringslagen, lagen om namn och bild i reklam, personuppgiftslagen, immaterialrättslig lagstiftning eller etiska regler.

För att sammanfatta får du inte lämna in ett bidrag som någon annan har skapat; det är med andra ord inte tillåtet att till exempel använda musik eller bilder som du inte äger eller har köpt rättigheterna till.

Men för all del, bli inspirerad av vad omvärlden har skapat och spridit.

§ Inga bidrag som anses stötande.

Använd ditt sunda förnuft för att dra gränsen.

§ Ditt bidrag kan komma att publiceras på vår Facebook-sida och andra sociala mediekanaler.

Du får självfallet dela det vidare därifrån, men var avhållsam med att sprida ditt bidrag i sociala medier tills du har lämnat in det till oss. Du som tävlar ansvarar själv för att din idé inte används vidare i andra sammanhang.

Du får självfallet använda dig av ditt bidrag i ditt framtida CV/portfolio.

§ Ditt bidrag kan även komma att publiceras på andra webbplatser och i tidskrifter.

§ Högskolan står inte för några eventuella kostnader som tävlingen kan medföra.

§ Bidrag som inte uppfyller ovanstående villkor tas ut ur tävlingen.