Frågor och svar om Studentbarometern

Här hittar du frågor och svar om Studentbarometern, enkätundersökningen som genomförs bland studenter, mellan den 5 november och 2 december 2018.

Spelar mitt svar någon roll?

Ja! Av flera orsaker. Högskolan är mycket intresserad av att veta vad du tycker om studiemiljön. Alla fritextsvar blir lästa och det finns en god möjlighet att påverka. Ju fler som svarar desto högre svarsfrekvens och desto mer tyngd får enkäten. Och det viktigaste av allt: du harchansen att förbättra studiemiljön för framtida studenter.

Var hittar jag enkäten?

Enkäten hittar du i din studentmejl. Det ska finnas ett mail skickat till dig från företaget Quicksearch och rubriken på mailet ska vara ”Berätta vad du tycker om Högskolan i Skövde”. I mejlet finns länken till enkäten.

Varför har jag inte fått någon enkät?

Har du kollat din skräppost? Avsändare för mejlet är företaget Quicksearch och i mejlet finns länken till enkäten. Kontakta lina.tarnholm@quicksearch.se om du inte har fått någon enkät.

Var och när presenteras resultatet?

Resultatet kommer att presenteras i januari 2019. Mer information kommer senare, så håll utkik på högskolans webbsida: www.his.se/studentbarometer.

Är jag anonym?

Ja, ingen vid Högskolan i Skövde kan få reda på vem som svarat på vad.
Undersökningen sköts av ett företag som heter Quicksearch för att studenternas anonymitet ska säkras. Quicksearch är mycket noggranna med att behandla resultatet konfidentiellt.

 

  

Kontakt