Jobba med oss

Det finns stora möjligheter att förbättra vår hälsa med hjälp av den digitala utvecklingen. DHEAR bedriver forskning som faller inom definitionen hälsovetenskapliga problemställningar som förändras eller utvecklas genom digitalisering.

Vill du bidra till utveckling av DHEAR? 

Då behövs du i vårt team. Vi söker ständigt nya kollegor, både forskare och administrativ personal som tillsammans med oss kan utveckla DHEAR. Vi har ett inkluderande arbetssätt där olika gruppers kompetens värdesätts.

För att lyckas med vår föresats att bedriva forskning med hög samhällsrelevans så behöver erfarenheter och kunskaper mötas i fruktbara samarbeten. Frodas du i en sådan miljö, se vilka lediga jobb vi erbjuder, eller skicka in en spontanansökan.

En arbetsplats som utvecklar individer  

Vi är en modern högskola som präglas av en öppen och välkomnande atmosfär, förstklassiga utbildningar och internationellt konkurrenskraftig forskning. En plats där vi gör framsteg, varje dag. Högskolan i Skövde är en av de mest specialiserade i Sverige. Vi bedriver forskning inom fem miljöer: Informationsteknologi, Systembiologi, Virtual Engineering, Hälsa och lärande samt Framtidens företagande. Genom att koncentrera vår kraft erbjuder vi våra partners inom arbetslivet, akademi och samhället i stort en specialiserad, konkurrenskraftig forskning och mycket kompetenta forskare. 

Högskolan i Skövde har ett vackert och grönt campusområde som ger en naturlig mötesplats för studenter, personal och besökare. Här finns restauranger med ett stort urval och biblioteket med välrustade lokaler. 

Skövde som arbetsort - en plats full av upplevelser

Mittemellan Vänern och Vättern ligger Skövde. En levande stad med bra shopping och mysiga restauranger. Berget Billingen med Vallebygden bjuder på storslagna naturupplevelser och Skövde har ett stort utbud av nöjen-, kultur och sportaktiviteter året om. Skövde är den moderna spelstaden som ständigt utvecklas samtidigt som vi aldrig glömmer vår spännande historia. 

lediga jobb på Högskolan i Skövde

 

 

DHEARs forskning sker i samarbete med

Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund

Sommar på Campus, Högskolan i Skövde.

Projektledare

Ninitha Maivorsdotter
Bitr. lektor i folkhälsovet.
Institutionen för hälsa och lärande
ninitha.maivorsdotter@his.se
Telefon: 0500-448429

Mer om DHEAR

Vilka är vi och hur arbetar vi?

Innovationsarena

Skaraborgs Hälsoteknikcentrum