Hur kommer vi interagera med autonoma system i framtiden?

Tid: 2019-03-19 09:30 - 2019-03-20 15:00
Plats: Skövde Science Park

AIR - en av Sveriges viktigaste forskningsmiljöer inom autonoma system bjuder in till avslutningskonferens den 19-20/3. Under två dagar träffas vi för att diskutera och inspireras av den forskning miljön utfört projektets tre år. Vi välkomnar även flera välkända forskare inom området.

AIR Kick-out

AIR är en satsning från KK-stiftelsen och har genomförts tillsammans med RISE Viktoria, Örebro Universitet, Högskolan i Halmstad och Högskolan i Skövde. Vi börjar på Science Park Skövde den 19:e mars, den 20:e utforskar vi ASSAR - industrial innovation arena för att diskutera framtida utmaningar och mingla i mässan. Här kan du ta del av programmet.   

Vem är du?

Har du ett intresse för människa-robotinteraktion eller självkörande fordon i industriella och offentliga miljöer? Då vill vi gärna att du anmäler dig. Under vår kick-out tittar vi närmare på de olika områdena i AIR och får även ta del av relaterade projekt vid Högskolan i Skövde. Så om du är AIR-medlem, doktorand, representant från industrin (både kända och okända), kollega eller finansiär - anmäl dig redan idag! 

Anmälan och program

Vi bjuder på två fullspäckade dagar - för mer information och anmälan, besök projektets externa webbplats.

Vi ses den 19/3.

/Projektgruppen AIR

Lägg till i Google kalender

Lägg till i Ical

För mer information, kontakta: