Kajsa Bergqvist till karriärmässan Framtid

2017-02-14

Kajsa Bergqvist är årets huvudföreläsare på karriärmässan Framtid den 22 februari på Högskolan i Skövde. Mässan arrangeras årligen av Studentkåren i Skövde.

Kajsa Bergqvist var under många år en av världens bästa höjdhoppare och har levt med utmaningen att om och om igen prestera på topp. Nu gästar hon karriärmässan Framtid och föreläser om att arbeta målmedvetet, hur man kan arbeta med sig själv och vilka förändringar man kan göra för att nå framgång. 

Retorik, Jante och träning

Mässan gästas också av Jonna Nyberg från Retorikverkstaden som guidar dig genom presentationsteknik. Från Life Talks kommer André Sturesson och håller en forskningsbaserad föreläsning om hur pulsträning påverkar prestation. Och hur kan du bli av med Jante? Det får du veta mer om av Kristin Lönnsjö från Lönnsjö Coaching som berättar om hur du börjar tro på dig själv och lyckas med dina drömmar.

Träffa arbetsgivare

Det blir också föreläsningar av fackförbund, CV-workshop och så finns ett 30-tal företag, kommunala och statliga arbetsgivare på plats för att träffa studenter. Du kan också passa på att pigga upp ditt CV med ett nytt foto då det blir gratis CV-fotografering för Högskolan i Skövdes studenter.

Karriärmässan Framtid arrangeras vid Högskolan i Skövde årligen sedan 1985. Mer information hittar du på mässans webbplats.

Kontakt

Studentkåren
info@studentkaren.se
0500 – 44 87 81
A-huset, våning 2
www.studentkaren.se
facebook.com/StudentkareniSkovde