Kreativitet och nytänkande ger pris

2014-12-05

Under höstterminen har studenter på Högskolan i Skövde haft chans att delta i en tävling där de skulle ge sin bild av Högskolan i Skövdes ledord ”You create reality”. Bidrag av alla former var välkomna då huvudsaken var att tänka kreativt och att skapa något som representerar ledorden. Förstapriset i tävlingen går till studenten Evelina Waara.

– Med begränsade resurser men med stor kreativitet har Evelina skapat en bild som speglar ledorden ”You create reality” från en students vinkel. Med hjälp av små men många estetiskt tilltalande och kreativa detaljer ger Evelina en tydlig och minnesvärd helhetsbild, säger juryn i motiveringen till förstapriset.

Tävlingen var riktad mot Högskolan i Skövdes studenter med syftet att lyfta fram den enskilde studenten. Genom tävlingen har studenten fått möjlighet att känna att den har alla möjligheter till att påverka, delta och ingå i den gemensamma riktningen framåt. Studenterna vid Högskolan i Skövde bidrar till skolans förändring.

– Skapande handlar om en vilja att förändra och påverka sin verklighet och på så vis få utlopp för sin kreativitet, tankar och känslor, skriver Evelina Waara i sin motivering till bidraget. 


Det vinnande bidraget av Evelina Waara