Exjobb med studenter

Många studenter är intresserade av att göra sitt examensarbete tillsammans med ett företag eller organisation där de får möjlighet att tillämpa sina teoretiska kunskaper i verkligheten. I gengäld får din verksamhet ett problem löst av engagerade studenter. Ta chansen att vidareutveckla genom att samverka!

En högskoleutbildning avslutas med ett examens- eller uppsatsarbete som omfattar ca 10 eller 20 veckors heltidsstudier. Arbetet genomförs, i de flesta fall, på vårterminen och utförs självständigt eller genom att två studenter samarbetar.

ExjobbExpo - mässa för att visa upp möjligheter till exjobb i din organisation

Välkommen att delta i mingelmässan ExjobbExpo, onsdag 6 november kl. 16.00 - 17.30 i Insikten, Portalen, Science Park Skövde. Här möter företag, organisationer och offentlig sektor engagerade studenter som söker intressanta förslag på examensarbeten att samverka kring. 

Förbered gärna förslag på frågor eller problem ni skulle vilja få belysta eller kom och presentera er verksamhet och lyssna på studenternas egna förslag.

Mer information om ExjobbExpo och länk till anmälan för utställare finns här.

IT-exjobbsmingel

Tidigare samma dag, onsdag 6 november kl. 08.30 - 12.30 i Insikten, Portalen, Science Park Skövde kan företag och organisationer med verksamhet inom IT-området träffa Data/IT-studenter tillsammans med handledare på Högskolan i Skövde för att presentera sitt företag och sina förslag på examensarbete.

Mer information om IT-exjobbsmingel och länk till anmälan för utställare och studenter finns här.

Vägledning för företag/organisationer i samband med examensarbete (PDF)

Kontakt