Alumn

Tack för att du valt att göra Högskolan i Skövde till en del av din historia. Som tidigare student, eller alumn, är du viktig för Högskolan i Skövde och en länk till det omgivande arbetslivet.

Sociala plattformar har blivit ett allt viktigare sätt att nätverka och vi hoppas du vill hålla kontakten med oss via sociala medier.

Om du vill utbyta erfarenheter med lärare och tidigare studiekamrater så finns det flera olika grupper på LinkedIn - en generell för alla alumner, men också några med mer programspecifik inriktning. Du hittar grupperna i listan nedan - hör gärna av dig till webmaster@his.se om du är med och startar en ny grupp.

Högskolan i Skövdes LinkedIn-sida  kan du, oavsett vilket tidigare program eller kurs du läst, få du information om vad som händer på Högskolan - följ oss gärna där!
Du kan också prenumerera på vårt nyhetsbrev. 

Kompetensutveckling

Behöver ditt företag eller organisation kompetensutveckling av befintlig kunskap eller önskar ni lära något nytt? Kompetensutveckling kan vara att läsa någon av våra fristående kurser tillsammans med andra eller att köpa skräddarsydda utbildningar, anpassade till era behov, så kallade uppdragsutbildningar.

Kompetensutveckling

Gamla alumndatabasen

Sociala medier är ett enkelt och uppdaterat sätt att knyta och behålla kontakter. De har därför ersatt Högskolans tidigare databas där alumner registrerat sin e-postadress. Du som redan är med i databasen (och har dina inloggningsuppgifter) kan under en övergångsperiod fortfarande använda systemet. 

Redan registrerad - logga in

Hur vi hanterar personuppgifter

Följ oss på LinkedIn