Avslutningskonferens Skaraborgs Innovativa Miljöer

Målet med Skaraborgs Innovativa miljöer har varit att genom samverkan minska gapet mellan forskning och innovation. Sedan projektstart 2016 har det hänt mycket, vilket våra projektledare kommer berätta mer om den 22 november när bjuder vi in till avslutningskonferens.

Vårt fokus har varit digital hälsa och framtidens industri

Skaraborgs innovativa miljöer har under tre år arbetat med att bygga inspirerande testmiljöer dessa finns bland annat på ambulansstationen i Skövde, på ASSAR och på Högskolans campus. I projektet finns två spår, Virtual Health med fokus på digital hälsa och Virtual Engineering med fokus på framtidens industri. Projektet har genomförs i samverkan mellan akademi, näringsliv och offentlig sektor. 

Vem är avslutningskonferens för?

Under avslutningskonferensen vill vi gärna träffa dig som på något sätt varit delaktig i projketet. Vi ser gärna att projektets finansiärer finns på plats men även involverad eller intresserad personal från Högskolan i Skövde. 

Bra att veta

Tid: 9-15
Plats: G110, G-huset, Högskolan i Skövde.

Program avslutningskonferens

09:00 Kaffe
09:30 Inleder gör Lars Niklasson, rektor Högskolan i Skövde 
09:45 Goda exempel från medverkande aktörer. 
Volvo Cars berättar om framtagandet av demonstratorn "En robot som anpassar sig efter människan i produktionen". Kyoko Jonsson från Innovation Partners AB berättar om det stöd kring affärsmodell och produktutveckling företaget fått från Innovationsplattformen och Skaraborgs Hälsoteknikcentrum.   

10:15 Paus
10:30 Projektpresentation 
12:00 Lunch
13:00 Forts. projektpresentation 
14:30 Kaffe och avslut 

 

Skaraborgs Innovativa Miljöer finansieras av:

Logotyp för Europeiska regionala utvecklingsfonden


Högskolan i Skövde Logga  Logotype Skaraborgs kommunalförbundLogotype Västra Götalandsregionen  

 

Anmälan avslutningskonferens

Har du frågor kring anmälan eller eventet kontakta: 

 

De personuppgifter du lämnar i formuläret kommer Högskolan i Skövde bara att använda för just detta specifika ändamål. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: www.his.se/gdpr