Boka ett besök på Högskolan

Högskolan i Skövde tar gärna emot skolor, utbildningsföretag, föreningar, etc. för studiebesök. Vi skräddarsyr besöken så att de ska passa olika gruppers behov och förväntningar.

Det är Högskolans studie- och karriärvägledare och våra studentambassadörer som håller i studiebesöken. Tillsammans berättar de om hur det är att studera på högskolor och universitet i allmänhet och vad som är speciellt med att läsa på just Högskolan i Skövde.

Ambassadören tar med gruppen på en rundvandring på vårt fina campus och besöket avslutas med frågestund och fika.

Högskolan tar emot besök sista onsdagen i varje månad kl.13:15-14:45. Ni anmäler era önskemål kring besöket genom att fylla i formuläret på den här sidan. Vi återkommer till er med en bekräftelse. Vi vill gärna att ni bokar besöket minst en vecka innan aktuellt datum.

I vår tar vi emot följande datum:

29 januari
26 februari
25 mars
29 april
27 maj

Missa inte Öppet Hus 14 mars!
Lördagen den 14 mars 11:00-14:00 bjuder vi in till Öppet Hus! Då hoppas vi att ni tar chansen att komma hit och träffa studenter, lärare och studie- och yrkesvägledare.  Läs mer om Öppet Hus.

 

Anmälan

Kontaktuppgifter
 

De personuppgifter du lämnar i formuläret kommer Högskolan i Skövde bara att använda för just detta specifika ändamål. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter: www.his.se/gdpr