Möt Koshar Rasheed

Koshar har hittat sin drömutbildning i Skövde. Varje skoldag pendlar han tre timmar enkel väg från hemmet i Skene. Dessutom kombinerar han studierna med stand up-jobb i Stockholm och Göteborg.

Koshar Rasheed, ekonomstudent

5 snabba frågor

Hur är det att plugga i Skövde?

Det är en väldigt mysig stad och i Skövde finns det mesta. Det jag tycker är bäst med Skövde är faktiskt högskolan. I skolan träffar man på studenter från Stockholm, Göteborg, Jönköping och många fler från andra håll i landet. Det tycker jag är jättekul. Stämningen i skolan är väldigt bra och att plugga i Skövde är helt suveränt!

Varför valde du att plugga ditt program?

Jag visste att ekonomprogrammet skulle passa mig bra, men när jag sedan såg att det fanns en ny ekonomutbildning med inriktning mot ledarskap och
verksamhetsutveckling så visste jag att utbildningen var rätt för mig!

Vad gör du på kvällar/helger?

Jag är stand up komiker så jag brukar uppträda på olika klubbar i Göteborg och Stockholm. Utöver det så tycker jag om att träna och läsa böcker som biografier och faktaböcker.

Har du något tips till den som ska välja utbildning?

Mina tips är att man ska studera till något som man är intresserad av. Vissa utbildningar är väldigt breda så om man inte vet precis vad man vill bli, så är en bred utbildning ett väldigt bra val enligt mig. Då kan man med tiden, känna efter vad som passar en bäst och inrikta sig mer mot det.

Beskriv ditt program med tre ord

Framtida utbildade chefer

Bild med texten: Jag vill bli din hjälte.

Fråga Koshar om Ekonomprogrammet - ledarskap och verksamhetsutvecling

Din HJÄLTE finns tillgänglig för frågor och stöd hela vägen fram till att terminen startar i höst. Ställ dina frågor till:

ekledarskaphjalte@his.se

Läs mer om programmet:

Ekonomprogrammet - ledarskap och verksamhetsutveckling