Möt Victoria Lindeberg

Victoria Lindeberg besökte Högskolans Öppet Hus och hittade sitt drömprogram. Nu bor hon i en studentlägenhet med sin katt och stortrivs med att plugga i Skövde.

Hjälten Victoria Lindeberg.

Vad är fördelen med att plugga på en liten högskola?

Man lär känna alla, jag har vänner inom alla sektioner och lärarna har också mer tid till en, man blir som en stor familj.

Vad var största överraskningen med att vara student?

- Hur roligt det är, även om man måste plugga blir det en helt annan grej när det är så specifikt och såklart hur sjukt underbra människor man kan lära känna.

Vad gör du på kvällar/helger?

- Det brukar bli pub på kåren på onsdagar och fest på kåren på fredag eller lördag, annars hänger jag med kompisar, kollar gärna på teater eller film och gillar att ta promenader för att utforska Skövde lite mer.

Vad är det bästa med Högskolan i Skövde?

- Hur snälla alla är, det är en enorm gemenskap! Att det blir sån bra gemenskap beror till stor del på att nästan alla flyttar hit från en annan stad, så alla behöver en vän.

Roligaste kursen du tagit vid Högskolan?

- Kriminalteknik i Praktiken! Det är en kurs som ger både teori men även praktiska övningar, jag har aldrig varit så taggad över en läxa som jag var i denna kurs! Man kände sig som en riktig kriminaltekniker!

Jag vill bli din hjälte.

Fråga Victoria om Biovetenskap - Molekylär biodesign 

Din HJÄLTE finns tillgänglig för frågor och stöd hela vägen fram till att terminen startar i höst. 

Ställ dina frågor till:
biodesignhjalte@his.se

Läs mer om programmet

Biovetenskap - Molekylär biodesign