Möt Viktor Larsson

Viktor Larsson älskar spel, och har alltid velat skapa spel. Han tycker dock inte han är speciellt estetisk, utan snarare en problemlösare. Därför passar Dataspelsutveckling - Programmering honom perfekt!

Viktor Larsson, Dataspelsutveckling - programmering

Fem snabba frågor

Vad skulle du velat veta som ny student?

– Undvik att pendla om möjligt! Jag hade 2,5 timmar enkel väg till skolan, och pendlade så i en månad, men efter att blivit tipsad om att söka bostad på blocket eller liknande, vilket gjorde att jag fick boende nästan direkt. Och om man bara funderar nu på att eventuellt börja plugga i en ny stad om något år, så är det starkt rekommenderat att ställa sig i kö direkt, då det inte kostar något att göra detta!

Hur bor du?

– Jag bor i en studentbostad som ligger fem minuter ifrån skolan, vilket gör det lättare att delta i alla aktiviteter som händer utöver skolan och vara med på alla föreläsningar!

Vad är det bästa med Skövde?

– Det är en liten och mysig stad. Jag är själv ingen storstadsmänniska, så trivs bra med att kunna gå vart som i Skövde på en dryg halvtimme.

Roligaste kursen hittills?

– Spelprojekt 2, helt klart! Man får göra ett spel tillsammans med många andra från olika inriktningar och det känns väldigt professionellt! Man får då testa på lite hur det känns att jobba med det på riktigt!

Vad jobbar du med om fem år?

– Då är jag antingen mjukvaruutvecklare eller spelprogrammerare.

Bild med texten: Jag vill bli din hjälte.

Fråga Viktor om Dataspelsutveckling - programmering

Din HJÄLTE finns tillgänglig för frågor och stöd hela vägen fram till att terminen startar i höst. 
Ställ dina frågor till:

dsuphjalte@his.se

Läs mer om programmet

Dataspelsutveckling - programmering