Den virtuella fabriken

Produktionen blir alltmer komplex och industrin har ett stort utvecklingsbehov som följd av att kraven på digitalisering, hållbarhet och kompetens ökar. Samtidigt finns en uppsjö med forskningsresultat som bidrar till en snabbare utveckling, men allt för få med kompetens att driva implementeringen. Nu är det dags att plugga bort glappet!

Virtuella fabriker expertkompetens

Studietakt anpassad för yrkesverksamma

Vi vet att det är svårt att avsätta tid för studier. Därför är kurserna vi erbjuder flexibla, vilket innebär att majoriteten ges på distans och går på kvartsfart (25 %). Vi erbjuder följande kurser:

Kurser vänder sig till

Kurserna vänder sig till dig som jobbar i industrin, både på stora, internationella företag och mindre SME-företag. Kurserna ger dig ökad kompetens och bättre förutsättningar att möta rådande utmaningar. För att garantera att utbildningsinnehållet är behovsstyrt och håller rätt nivå samt flexibilitet genomförs den i samproduktion med industriföretag.

Är jag behörig?

För att vara behörig till kurserna krävs att du har akademiska meriter (se respektive kurssida) samt minst 12 månaders dokumenterad yrkeserfarenhet inom relevant område. Om du saknar akademiska meriter, kan du ansöka om att bli bedömd på reell kompetens. 

När och hur söker jag?

Information om planerad kursstart och sista ansökningsdag finns under respektive kurs. 

Virtuella fabriken finansieras av

KK-stiftelsen logga

 

Projektledare:

Tehseen Aslam
Institutionen för ingenjörsvetenskap
Lektor i automatiseringsteknik
E-post: tehseen.aslam@his.se
Arbete: 0500-448578

Ainhoa Goienetxea
Institutionen för ingenjörsvetenskap
Bitr. Lektor i automatiseringsteknik
E-post: ainhoa.goienetxea@his.se
Arbete: 0500-448582

Kurser: