Nya program i höst

Planerar du att börja plugga i höst? Kolla gärna lite närmare på något av våra tre helt nya program, anpassade till de behov som finns på arbetsmarknaden idag.

 

Ingenjör, teknik och biovetenskap

Byggproduktionsingenjör

En ny utbildning framtagen för byggbranschens framtida behov med fokus på innovativa och hållbara lösningar. Ett treårigt program på grundnivå där du får lära dig nya arbetssätt som innebär att man testar innovativa, lönsamma och hållbara lösningar virtuellt innan ett bygge blir verklighet.

Ekonomi och samhälle

• Ekonomprogrammet - ledarskap och verksamhetsutveckling

Att vara ledare idag innebär att vara öppen för förändring och kunna ta vara på alla människors kompetenser och erfarenheter på bästa sätt.
På Ekonomprogrammet ledarskap och verksamhetsutveckling får du en förståelse för ledarskapets utmaningar och lär dig att leda verksamheter i ständig utveckling.

• Ekonomprogrammet - ekonomi och hållbarhet

Ett unikt program som ger dig som framtida ekonom en eftertraktad profil på arbetsmarknaden! Hållbarhet är ett växande arbetsområde för företag och andra organisationer tack vare den pågående omställningen mot ett klimatsmart och hållbart samhälle. Att skapa en hållbar ekonomi och samtidigt bidra till fortsatt utveckling står högt på agendan, både i Sverige och övriga världen.

Övrigt programutbud

Vi erbjuder ytterligare ett 50-tal program på grundnivå och avancerad nivå.

 

Bild från introduktionen 2013