Kontaktuppgifter DONNA

Många vill komma i kontakt med DONNA. Här nedan vill vi lotsa dig så att du kommer till rätt kontaktpersoner så snabbt som möjligt.

Om du har frågor som rör DONNAs verksamhet i stort är du alltid välkommen att kontakta oss via kontaktadressen: donna.iit@his.se


Vill du vara med i DONNAstudent?

Om du är student vid dataspelsutbildningarna vid Högskolan i Skövde och vill bli medlem i DONNAstudent så skickar du en e-post till kontaktadressen nedan. Tala om vad du heter och vilken utbildning du går. Ange också gärna om du vill vara aktiv medlem eller stödmedlem (läs mer på: DONNAstudent)

Kontaktadress för dig som vill bli medlem i DONNAstudent: donna.iit@his.se

 

Vill du vara en del av DONNA NETWORK?

Är du intresserad av att vara en del av nätverket DONNA NETWORK kan du antingen skicka ett meddelande till kontaktadressen nedan, eller söka efter DONNA via LinkedIn.

Kontaktadress för dig som är intresserad av DONNA NETWORK: donna.iit@his.se

 

Frågor som rör press och media

Om du kommer från press och media och vill få kontakt med DONNA, så rekommenderar vi att du kontaktar ordförande för DONNAstyrgrupp.

DONNAstyrgrupps ordförande:
Jenny Brusk
Institutionen för informationsteknologi
E-post: jenny.brusk@his.se
Telefon: 0500 – 44 88 35

Förfrågningar kring workshops och föreläsningar

Vill du komma i kontakt med DONNA för att diskutera en gemensam aktivitet? Skulle du vilja att DONNA kommer och genomför en workshop eller föreläsning inom din verksamhet?

Vi riktar framför allt våra aktiviteter till ungdomar i åldern 13 – 25 år. Vi vill också att gruppsammansättningen skall ha en stor andel kvinnliga medverkanden.
 
Skicka följande information till e-postadressen nedan. Du kommer därefter att bli kontaktad av en representant från DONNA.

  • En sammanfattning av idén/ärendet/förfrågan.
  • Målgrupp (ålder, könsfördelning).
  • Förslag på datum.
  • Möjlig ersättning.
  • Kontaktuppgifter (e-post och telefon).

Kontaktadress för förfrågningar kring externa besök: donnaworkshop.iit@his.se