Arbetsmarknadsmässan Framtid

Framtid är Studentkårens arbetsmarknadsmässa. Varje vår samlas arbetsgivare från regionen och studenter för att mingla, söka jobb och leta efter rätt kompetenser.

Sagt om Framtid

"Karriärmässan Framtid är en viktig kontaktyta där människor från näringsliv och offentliga organisationer kan möta Högskolans studenter. De kontakter vi knyter med varandra på Framtid är till nytta för arbetsgivare, för Högskolan i Skövde och för hela vår region."
– Lars Niklasson, rektor, Högskolan i Skövde
"Framtid är en inspirerande dag där man har chansen att träffa företag och lyssna på intressanta föreläsningar. Förra året fick jag mitt sommarjobb genom Framtid då jag var företagsvärd. Jag tycker att Framtid är ett av årets höjdpunkt!"
– Nadia Omri, 23, student på programmet designingenjör, Institutionen för ingenjörsvetenskap // F.d Ordförande (2016), sektionen ESS vid Studentkåren i Skövde.

För dig som student

Som student ska du då inte missa att träffa arbetsgivare med olika typer av rekryteringsbehov. Vem vet, mässan kanske resulterar i en framtida anställning?

Framtid handlar förstås inte bara om konkreta jobberbjudanden - så kom förbi även om du inte läser sista året! Genom att prata med utställarna på plats kan du också få en inblick i vad som krävs i din tänkta karriär. Något som kanske hjälper dig när du ska välja inriktningar och olika kurser. 
Mer information för dig som student.

Framtid 2015

För dig som utställare

För dig som representerar ett företag eller organisation är mässan ett utmärkt tillfälle att träffa de studenter som är framtidens talanger, drivna praktikanter eller kanske en ny sommarvikarie. Här finns förstås också möjlighet att informera om och marknadsföra er arbetsplats.
Mer information för dig som utställare.