För dig som vill söka jobb hos oss

Här har vi samlat information till dig som är intresserad av att söka jobba på Högskolan i Skövde.

Gråfärgat tunt streck

Händer på ett tangentbord.Så här söker du jobb hos oss

För att söka en anställning på Högskolan i Skövde ansöker du genom vårt rekryteringssystem. Du fyller i ett ansökningsformulär, svarar på eventuella frågor samt bifogar efterfrågade bilagor. Urvalet bland sökande görs mot registrerade meriter och utbildningar i ansökan. Fyll därför i din ansökan noggrant samt bifoga efterfrågade handlingar. Det är ditt ansvarar att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är oss tillhanda senast klockan 23.59 sista ansökningsdag. När du registrerat din ansökan kommer en bekräftelse till din e-postadress att vi mottagit ansökan. Om du har frågor om den utlysta anställningen, var vänlig kontakta någon av de angivna kontaktpersonerna i den specifika annonsen.

Mer information om hur du ska göra för att söka jobb hos oss

Gråfärgat tunt streck

Om Högskolan och att jobba i statenEn kvinna går in genom entrén till Högskolan.

Högskolan i Skövde är en profilerad högskola, där utbildning och forskning samlas i utvalda och excellenta miljöer. Verksamheten bedrivs i en akademisk kultur som präglas av omtanke om studenter, medarbetare och samhälle.

Mer information om Högskolan och att jobba i staten

Gråfärgat tunt streck

MeritportföljEn läderportfölj som står på en sten.

Till hjälp för sökande till läraranställningar och för lärare som söker befordran har Högskolan i Skövde utformat nedanstående förslag på hur man kan sortera sina handlingar i en meritportfölj.

Mer information om meritportföljen

Gråfärgat tunt streck

Behandling av personuppgifter

Treatment of personal data

Högskolan i Skövde är personuppgiftsansvarig för all behandling av personuppgifter som sker inom dess verksamhet. Uppgifterna i din ansökan registreras och behandlas i Högskolans rekryteringssystem ReachMee. 

Dina registrerade uppgifter behandlas för rekrytering av personal vid Högskolan i enlighet med bestämmelserna i Dataskyddsförordningen. 

Mer information om personuppgifter

Kontakt

Kontaktuppgifter till våra HR-specialister samt fackliga representanter.