Så här söker du jobb hos oss

Här finner du mer information om hur du går tillväga för att söka jobb hos oss.

Registrera ett konto

För att påbörja din ansökan behöver du registrera ett konto i rekryteringssystemet. Klicka på "Logga in eller registrera dig", som finns ovanför listan med lediga jobb och följ instruktionerna.

Det går snabbt att skapa ett användarkonto och när du har ett konto slipper du fylla i dina personuppgifter varje gång du vill skicka in en ansökan. På kontot får du också överblick över dina ansökningar och de eventuella meddelande vi har skickat till dig via systemet.

Logga in

I annonsen klickar du på knappen "Ansök". Logga in genom att ange e-postadress och lösenord. Du fyller sedan i ett ansökningsformulär och besvarar frågor samt bifogar bilagor. Vid varje fråga och efterfrågat dokument finns instruktioner för vad ansökan ska innehålla.

Har du glömt ditt lösenord klicka på "Glömt lösenordet" bredvid "Logga in". Ett nytt lösenord skickas till din e-postadress.

Arbeta i etapper med din ansökan

Du kan spara din ansökan och fortsätta senare genom att klicka på "Spara och fortsätt senare", om det sker inom ramen för ansökningstiden.

Du kan uppdatera din ansökan så länge ansökningstiden pågår. Logga in på ditt konto och klicka på "Redigera" vid länken till aktuell ansökan och genomför de uppdateringar du vill göra. Bekräfta ändringarna genom att klicka på knappen "Registrera".

Om du vill göra ändringar i ett bifogat dokument, uppdaterar du först dokumentet på din dator. Därefter laddar du upp det nya dokumentet. Då ersätts den gamla filen. När du har laddat upp den rätta bilagan klickar du på "Registrera" och då uppdateras ansökan.

Registrera/skicka din ansökan

För att skicka din ansökan behöver du först godkänna att dina personuppgifter registreras och behandlas för rekrytering samt därefter klicka på knappen "Registrera". Om du har glömt att fylla i en obligatorisk fråga markeras den med texten "Uppgiften är obligatorisk". Fyll i det som saknas och klicka "Registrera".

Skickad ansökan och bekräftelse

Du kan redigera din ansökan fram till ansökningstidens utgång, därefter är den låst och kan inte redigeras. När din ansökan är skickad får du en bekräftelse överst på sidan "Tack för din ansökan" samt en bekräftelse till din e-postadress.