Lediga jobb

Högskolan i Skövde är ditt nästa mål. Här möts du av en upptäckarglädje och nyfikenhet som ger plats för dig och dina idéer.

Högskolan i Skövde är en profilerad högskola, där utbildning och forskning samlas i utvalda och excellenta miljöer. Verksamheten bedrivs i en akademisk kultur som präglas av omtanke om studenter, medarbetare och samhälle.

Det är en kreativ miljö där du är en viktig person. Högskolan är en attraktiv arbetsplats som genomsyras av ett professionellt ledarskap och ett aktivt medarbetarskap. Du får en nära kontakt med dina kollegor och högskolans studenter. Som statligt anställd får du bra villkor för arbetstid, semester, föräldraledighet, pension med mera.

Två sätt att söka

För närvarande, och under en övergångsperiod juni-augusti 2017, använder vi oss av två olika sätt att ta emot ansökningshandlingar beroende på om annonseringen har skett före eller efter den 12 juni. Detta på grund av att vi inför ett rekryteringssystem. I respektive annons står det tydligt vad som gäller.

Våra lediga jobb (annonserade före 12 juni)

Doktorand

Gråfärgat tunt streck

Våra lediga jobb (annonserade efter 12 juni)

För dig som söker jobb

Här hittar du bland annat information om hur det är att jobba i staten och hur vi behandlar dina uppgifter.

Sakkunnig

Här finns bland annat beslut om arvode för dig som är sakkunnig.

Intresseanmälan

Du är välkommen att skicka din intresseansökan för arbete vid Högskolan i Skövde via länken nedan.

Nyfiken?

Nyfiken på att veta mer om hur det är att jobba på Högskolan i Skövde? Ta del av berättelser från några av de drygt 500 personer som jobbar på högskolan.

Kontakt

Kontaktuppgifter till våra HR-specialister samt fackliga representanter.