Sökträffar

  Sökträffar

  Visa alla resultat för ""
  Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

  Söktips

  • Kontrollera att orden är rättstavade
  • Försök med andra sökord eller synonymer
  • Smalna av din sökning för att få fler träffar

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Ny student

  Kontakta oss

  Hitta medarbetare

  Sökträffar

   Sökträffar

   Visa alla resultat för ""
   Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

   Söktips

   • Kontrollera att orden är rättstavade
   • Försök med andra sökord eller synonymer
   • Smalna av din sökning för att få fler träffar

   Hur kan vi hjälpa dig?

   Ny student

   Kontakta oss

   Hitta medarbetare

   Högskolan i Skövde, länk till startsida

   Adjöss och tack för spelen!

   Datum 31 maj 08:00 - 1 juni 15:00
   Plats Hus G, Högskolan i Skövde, Högskolevägen 3

   Vad ligger bakom spelsuccéerna från Sverige och Skövde? Hur blir ett spel till och hur mycket tanke, planering, kunskap och slit krävs det? Det är frågor som Högskolan i Skövde och studenterna på dataspelsutvecklingsprogrammen, ska försöka att besvara under spelkonferensen Adjöss och tack för spelen, 31 maj och 1 juni. Konferensen och spelmässan är gratis och öppen för allmänheten – välkommen!

   Dataspelsmässa 2022

   Under konferensen kommer du att kunna både lyssna på studenternas individuella presentationer om de spel eller spelkomponenter de skapat, samt testa spelen som ställs ut. 

   Läs också Hemligheterna bakom Sveriges och Skövdes spelsuccéer

   Konferensens öppettider

   Onsdag 31 maj klockan 08:00 – 17:00
   Torsdag 1 juni klockan 08:00 – 15:00. (Expoytan stänger 14:00.)

   Konferensen med expo hålls i entréplanet i Hus G.

   Spelen

   Temportal

   Unity Unicorns

   Temportal är en spännande och adrenalinfylld upplevelse där spelaren antar rollen som en modig hjälte som ger sig ut på uppdraget att återställa balansen och återta det som tillhör dem. Protagonisten måste färdas genom tid och rum, och ge sig in i olika dimensioner som vimlar av farliga fiender och utmanande hinder. Varje dimension representerar en unik och visuellt fantastisk värld, fylld med unika landskap, varelser och faror. Detta snabba bullet hell-spel är fyllt med actionfyllda boss-strider som kommer utmana dina färdigheter.

   Out of Hand

   Bord Game Studio

   Out of Hand är ett actionfyllt partyspel gjort för 4 spelare med högt tempo som har snabba, intensiva och ofta skrattfyllda spelrundor. Tävla mot dina vänner med hjälp av ett brett sortiment av vapen och granater, men glöm inte heller att akta dig för banan-pistolen!

   Just Read the Instructions

   Knackelibang Productions AB.

   Just Read the Instructions är ett kooperativt första-personsskjutarspel där spelaren är fångad i en procedurellt genererad värld skapad av uttalad artificiell intelligens (AI) och är tvingad att följa specifika instruktioner för att progressera vidare i spelet. Spela genom unika banor och upplev en tillfredsställande skjutarupplevelse genom att skjuta tusentals fiender med kraftfulla vapen.

   (Knackelibang Productions AB är ett etablerat företag, där två studenter har arbetat under våren.)

   Nim & The Twin Suns

   Foxlight Games

   I den torra världen Dunya, full av sanddyner och ruiner från en äldre tid, måste den modiga äventyraren Nim hitta sin vän och återta det som stulits från henne. I hennes väg står mil av brännande hetta under de två solarna, tillsammans med en mängd varelser och monster från öknen. Kommer hon att återförenas med sin vän igen, och kommer de någonsin att hitta Wadi; Den eviga floden? Eller kommer de att falla offer för de mäktiga jinnernas planer och intriger?

   Fae & Fauna

   Aurora Arts

   Fae & Fauna är ett kommande spel där du samlar magiska husdjur i en rollspelsvärld. Ge dig ut på en resa där du och dina magiska husdjur genomsöker hisnande miljöer och kämpar mot farorna som lurar i vildmarken! Varje område har sin egen unika berättelse och sin egen historia som väntar på att bli upptäckt av dig!

   Odinfall

   Ember Paw

   Ragnarrök var bara början... av slutet! Odinfall är ett vikinga-tema, rogue-lite, twin-stick shooter. Skjut din väg genom processuellt genererade banor, uppgradera din karaktär, modifiera dina vapen och besegra Asa-robot-gudarna för att förtjäna din frihet!

   (Ember Paw är ett startup-företag, där studenten Nora Mattson har arbetat under våren.)

   A-Star Theft

   Kehler Creations

   Utför listiga och våldsamma kupper med stor variation. Smyg eller skjut dig fram till bytet med hjälp av utrustning anpassad för varje strategi. Spela som Logan Huntborn, och kämpa för ditt gängs säkerhet och frihet med hjälp från en oväntad vän.

   Dead Air

   Beak Hat Studios

   Dead Air är ett single-player 2D top-down horror spel som utspelar sig i ett land härjat av både krig och en mystisk sjukdom. Ta an rollen som Florence, en fältläkare som har tappat kontakten med sina medsoldater och måste söka efter dem - och sanningen bakom sjukdomen - med muterade monster som lurar bakom varje hörn.

   A.R.G.

   Team ARG

   Har forskningen gått för långt? Tillverka soldater genom mänsklig kloning kanske är framtiden. Men att blanda in medvetenhet i dessa kloner gör dem arga. Spela som den hämndlystne soldat-klonen och förgör dina skapare i ett framtida Sverige.

   Detachment

   Grupp C

   Ett snabbt plattformsspel med en gripklo. Försök fly från ett labb som skapade dig som ett experiment.

   Stolen Melodies

   B.E.D. Productions

   Beskrivning av spelet (endast på engelska)

   One More Tale

   Sebastian

   Beskrivning av spelet (endast på engelska)

   Listan uppdateras löpande.

   Kontakt

   Adjunkt i informationsteknologi

   Bitr. professor i medier, estetik och berättande

   Lektor i musik

   Publicerad: 2023-04-26
   Senast ändrad: 2023-04-26
   Sidansvarig: webmaster@his.se