Sökträffar

  Sökträffar

  Visa alla resultat för ""
  Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

  Söktips

  • Kontrollera att orden är rättstavade
  • Försök med andra sökord eller synonymer
  • Smalna av din sökning för att få fler träffar

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Ny student

  Kontakta oss

  Hitta medarbetare

  Sökträffar

   Sökträffar

   Visa alla resultat för ""
   Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

   Söktips

   • Kontrollera att orden är rättstavade
   • Försök med andra sökord eller synonymer
   • Smalna av din sökning för att få fler träffar

   Hur kan vi hjälpa dig?

   Ny student

   Kontakta oss

   Hitta medarbetare

   Högskolan i Skövde, länk till startsida

   Skicka e-faktura till Högskolan

   Alla inköp i offentlig sektor ska faktureras med e-faktura från och med 1 april 2019. Här hittar du de uppgifter och instruktioner du behöver för att skicka e-faktura till Högskolan.

   Beställarreferens

   För att fakturan ska hamna rätt här hos oss så ska beställarreferens alltid anges på fakturan. Beställarreferensen består av fyra bokstäver. Kontakta personal.ekonomi@his.se om ni har frågor angående detta.

   Via PEPPOL

   I första hand vill vi att e-fakturor skickas via PEPPOL-nätverket. Högskolan i Skövdes adress i PEPPOL är 0007:2021003146. Vi tar även emot Svefaktura version 1 eller 2.

   Svefaktura

   Svefaktura är en standard för enkel e-faktura, som rekommenderas av SFTI.
   Svefaktura kan skickas via operatör, ftp eller leverantörsportal.

   Leverantörsportal

   Om ni inte har möjlighet att skicka e-faktura kan ni kostnadsfritt använda vår leverantörsportal för att registrera dem manuellt. Kontakta personal.ekonomi@his.se så skickar vi en inbjudan till leverantörsportalen.

   Andra kommunikationslösningar

   Högskolan i Skövde använder systemleverantören Visma Commerce för att ta femot e-fakturor. Er leverantör av e-fakturatjänster kan eventuellt ha fler möjligheter utöver PEPPOL att skicka e-fakturor till Visma Commerce.

   Om ni är en leverantör som skickar e-fakturor via integrerade programvaror (exempelvis ert affärssystem) så ska ni skicka fakturorna på olika sätt, beroende på hur er faktureringslösning ser ut. Antingen genom en inställning ni gör i er egen programvara eller så instruerar ni er operatör om vår mottagningsadress.

   Tekniska uppgifter

   E-fakturaformat

   Vi tar emot Svefaktura 1 eller 2.

   Vår Partsidentitet

   Partsidentitet: SE2021003146

   Transportmetod alternativ 1

   Protokoll - SFTI Transportprofil BAS

   Teknisk mottagningsadress: https://www.proceedo.net/ebms/in/HiS (observera att denna URL inte går att surfa till med en webbläsare utan är bara åtkomlig via en e-fakturaprogramvara som har stöd för SFTI Transportprofil BAS)

   Vår GLN-adress är: 7350072580003

   Transportmetod alternativ 2

   Om er operatör har befintlig koppling och samtrafikavtal med Visma Connect kan den metoden användas. Visma Commerce har samtrafiksavtal med Pagero, InExchange, Visma SPCS, BGC, Creditflow, Swedbank, Evry och Tieto. Om ni som leverantör har avtal med någon av dessa VAN-operatörer behöver ni bara meddela dem att era fakturor ska skickas till Visma Proceedo och ett startdatum.

   Om ni har avtal med någon annan operatör eller själva hanterar er e-fakturatrafik måste ni eller er operatör etablera ett nytt flöde i enlighet med beskrivning av tekniska uppgifter ovan. Eventuella frågor ställs till er operatör.

   Så identifierar vi er

   Er partsidentitet för e-faktura i vårt system är landskod + organisationsnummer (utan bindestreck). Om ni vill skicka e-fakturor och identifiera er med en annan partsidentitet kontakta oss, personal.ekonomi@his.se.

   Vi behöver också er e-post, som vi kan kontakta er på om något inte fungerar.

   Publicerad: 2020-02-18
   Senast ändrad: 2020-02-18
   Sidansvarig: webmaster@his.se