Sökträffar

  Sökträffar

  Visa alla resultat för ""
  Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

  Söktips

  • Kontrollera att orden är rättstavade
  • Försök med andra sökord eller synonymer
  • Smalna av din sökning för att få fler träffar

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Ny student

  Kontakta oss

  Hitta medarbetare

  Sökträffar

   Sökträffar

   Visa alla resultat för ""
   Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

   Söktips

   • Kontrollera att orden är rättstavade
   • Försök med andra sökord eller synonymer
   • Smalna av din sökning för att få fler träffar

   Hur kan vi hjälpa dig?

   Ny student

   Kontakta oss

   Hitta medarbetare

   Högskolan i Skövde, länk till startsida

   Swedish Production Symposium

   Datum 26 april 13:00 - 29 april 12:00
   Plats ASSAR Industrial Arena, anmälan på: sps2022.se/

   Framtidens industri är fokus för den vetenskapliga konferensen Swedish Production Symposium (SPS) som arrangeras i Skövde mellan 26-29 april 2022 – en given plats för den som vill ta del av den senaste forskningen inom produktionsteknik. Temat för konferensen är “Industry 5.0 Transformation – Towards a Sustainable, Human-Centric, and Resilient Production”.

   – Det känns jättekul att Högskolan i Skövde står som värd för konferensen. Industrin är i ständig förändring och vi på Högskolan märker det, dels i form av utveckling av nya tekniker, men även genom ökad efterfrågan på kompetensutveckling. Konferensen skapar tillfälle för forskare att tillsammans med representanter från industrin diskutera frågorna på ett nationellt plan, säger Amos Ng, professor i automatiseringsteknik på Högskolan i Skövde och projektledare för SPS2022.

   Flera välkända namn på talarlistan

   På talarlistan finns flera renommerade personer. Bland annat Andie Zhang, global produktchef för ABB:s avdelning för kollaborativa robotar; Jenny Elfsberg, chef för avdelningen Innovationsledning på Vinnova; Henric Johnson, chef för avdelningen Forskning och innovation på Business Sweden; och Thomas Lezama, Vice President - Head of Digital Engineering på Volvo Group.

   – De olika verksamhetsområden som våra keynote-talare representerar ger deltagarna ett unikt perspektiv över industrigränserna. Konferensen har också parallella spår med närmare 80 miniföreläsningar inom bland annat artificiell intelligens, industriell analys i kontexten av Industri 4.0 och 5.0, och utveckling av resilienta och hållbara produktionssystem, säger Amos Ng.

   Tionde gången konferensen ges

   Konferensen organiseras vartannat år av Swedish Production Academy och Product Development Academy, och 2022 är det Högskolan i Skövdes tur att arrangera konferensen. Konferensen kommer att hållas på ASSAR Industrial Innovation Arena, där konferensdeltagarna även kommer att få inblick i Högskolans forskningssamarbeten genom de demonstratorstationer som finns på plats.

   – Dessutom är det tionde gången konferensen ges, vilket vi ska ta tillfället i akt att fira. Det ser vi fram emot, avslutar Amos Ng.

   Konferensens webbplats

   För mer information om konferensen besök sps2022.se | The 10th Swedish Production Symposium.

   Publicerad: 2021-06-09
   Senast ändrad: 2021-06-09
   Sidansvarig: webmaster@his.se