Sökträffar

  Sökträffar

  Visa alla resultat för ""
  Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

  Söktips

  • Kontrollera att orden är rättstavade
  • Försök med andra sökord eller synonymer
  • Smalna av din sökning för att få fler träffar

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Ny student

  Kontakta oss

  Hitta medarbetare

  Sökträffar

   Sökträffar

   Visa alla resultat för ""
   Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

   Söktips

   • Kontrollera att orden är rättstavade
   • Försök med andra sökord eller synonymer
   • Smalna av din sökning för att få fler träffar

   Hur kan vi hjälpa dig?

   Ny student

   Kontakta oss

   Hitta medarbetare

   Högskolan i Skövde, länk till startsida

   Spelmässa – testa framtidens dataspel!

   Datum 7 juni 12:00 - 8 juni 17:00
   Plats Den stora lokalen bredvid Stadium, Hertig Johans torg 4, Skövde

   Välkommen till spelmässa på Commerce! Möt startup-företag och studenter från Högskolan i Skövde som visar sina spel och spelprojekt. Vem vet – kanske är det nästa stora spelsuccé som visas upp?

   Dataspelsmässa 2022

   Mässan kommer innehålla spel skapade av studenter från Högskolan i Skövde eller av uppstartsbolag från Science Park Skövde och Sweden Game Arena. Det kommer finnas möjlighet att både testa spelen och prata med kreatörerna bakom.

   På mässan kommer det utöver dataspel också finnas ett antal analoga spel (brädspel och liknande) att testa. 

   Mässan är gratis och passar både barn, ungdomar och vuxna som är intresserade av spel och spelbranschen. Evenemanget är en del av evenemanget Junikalaset.

   Sidan uppdateras löpande med information om spelen.

   Treasure and Treachery

   Genre: Local Co-Op Adventure
   I detta förrädiska partyspel kan upp till fyra spelare arbeta tillsammans för att besegra andar och hinder och försöka hålla dem borta från den onde kungen. Men var medveten om, bara en av er kommer att kunna ta kronan för er själva!

   Missing Picture

   Genre: Detective Game
   En paranormal-detektiv undersöker försvinnandet av en grupp tonåriga vandrare i Värmland. Spelet innehåller skildringar av det övernaturliga men handlar också om död och våld.

   Spelet är ej lämpligt för barn.

   Crew of Two

   Genre: Local Co-op
   Crew of Two är ett co-op spel där du och en kompis spelar som Hastings och Augusta, två barn som är redo att uppleva livet som pirater. Sänk alla andra pirater och bli de rikaste piraterna på "The Killick Ocean".

   Skymning

   Genre: Bordsrollspel
   Skymning är ett analogt bordsrollspel med fokus på rollspelande. Spelet utspelar sig i en vilda västern där natten är 1000 år och dagen likaså. Den mörka natten är annalkande och med sig för den mystiska varelser, inspirerade av folktro, och hela världen kommer snart vändas upp och ner.

   Klimatspelet Mariestad

   Genre: Brädspel
   Klimatspelet Mariestad är ett strategiskt brädspel om att skapa en hållbar stad, där du tar rollen som en aktör i Mariestad och spelar projektkort för att få staden klimatneutral. Du måste se till att du har de pengar och kontakter och den forskning, som behövs för att ro iland alla projekten.

   KLUB Sagospelet Skaraborg

   Genre: Brädspel
   KLUB Sagospelet Skaraborg är utvecklat av studenter och forskare i samarbete med kulturarvspedagoger. Spelet går ut på att lösa tokiga uppdrag genom att berätta de smartaste och roligaste sagorna. Det finns två spellägen – samarbete eller tävling.

   Disco Demolition Knight

   Genre: Roguelite, bullet hell, action, music
   Du: discoälskaren! Molto Mezzo: den onde grannen som hatar disco! Bekämpa hans onda avkommor och rädda natten. Påverka musiken med ditt val av vapen och uppgraderingar, och maxa diskot! Kommer Molto någonsin att besegras? Det finns bara ett sätt att ta reda på det...

   The Final Escape

   Genre: Horror/puzzle
   Ett skräckspel ur förstapersons-perspektiv och som utspelar sig i 1970-talets USA. Spelet går ut på att rymma ur ett kusligt hus genom att lösa pussel och överlista en våldsam mördare.

   Spelet är ej lämpligt för barn.

   Kindled Blood

   Genre: Exploration action-adventure
   Efter att du blivit kidnappad av en ondskefull sekt vaknar du upp utan några minnen av vem du är. Utforska sektens bas för att ta reda på vad de gjorde mot dig och använd dina nyupptäckta krafter för att slå tillbaka mot dina kidnappare. Och när du väl tar dig ut…

   Spelet är ej lämpligt för barn.

   S.L.I.M.E.

   Genre: Puzzle platformer
   S.L.I.M.E handlar om en liten slime som finner sig själv i ett övergivet laboratorium. Var är alla och vad hände egentligen här? Utforska laboratoriet och lös de pussel och hinder du stöter på för att hitta din väg ut och upptäck vart alla tog vägen och vad som hände.

   Publicerad: 2024-02-28
   Senast ändrad: 2024-02-28
   Sidansvarig: webmaster@his.se