Sökträffar

  Sökträffar

  Visa alla resultat för ""
  Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

  Söktips

  • Kontrollera att orden är rättstavade
  • Försök med andra sökord eller synonymer
  • Smalna av din sökning för att få fler träffar

  Hur kan vi hjälpa dig?

  Ny student

  Kontakta oss

  Hitta medarbetare

  Sökträffar

   Sökträffar

   Visa alla resultat för ""
   Hittar inga resultat eller sökförslag för "."

   Söktips

   • Kontrollera att orden är rättstavade
   • Försök med andra sökord eller synonymer
   • Smalna av din sökning för att få fler träffar

   Hur kan vi hjälpa dig?

   Ny student

   Kontakta oss

   Hitta medarbetare

   Högskolan i Skövde, länk till startsida

   Texten är äldre än sex månader.

   Studentkåren delade ut Guldäpplet till årets lärare

   Publicerad 25 maj 2022

   Under onsdagen höll Högskolan i Skövde sin avslutningshögtid för avgångsstudenter. Under högtiden delades även Guldäpplet ut till fem lärare, en per institution. Guldäpplet är Studentkårens pris för årets lärare. Studenterna har nominerat sina lärare och beskriver dem bland annat som ”motiverande”, ”stöttande” och ”den perfekta blandningen av pedagog och komiker”.

   Guldäpplet delas årligen ut av Studentkåren i Skövde och går till en lärare vid varje institution på Högskolan. Syftet med priset är att uppmärksamma engagerande lärare som har visat en excellens inom pedagogik. Priset är också ett sätt att för Högskolans studenter att visa sin uppskattning för lärarens arbete.

   Årets pristagare

   Motiveringar

   Rania Kader

   Rania vill alltid att hennes studenter verkligen ska lära sig. Hon är mån om att de ska förstå hur farmakologi fungerar och hur kroppen påverkas av olika läkemedel. Rania är tydlig och rättvis i sin pedagogik och som student vet man alltid vad som krävs. Hon har roliga och intressanta föreläsningar som gör att man vill veta mer.

   Hanife Rexhepi

   Under flera studenters studieår har de aldrig stött på en lärare som brinner så mycket för sina studenter som Hanife gör. Hon är engagerad, stöttande och drivs av att se sina studenter lyckas! Det är ett privilegium att få ha en lärare som Hanife, och att få ta del av hennes kunskap och lärdom. Hanife förtjänar att hyllas varje dag för allt hon gör. Hon är den läraren som går den extra milen för sina studenter, och jag vet att jag talar för alla när jag säger att vi är evigt tacksamma för henne!

   Ainhoa Goienetxea

   Ainhoa är en lärare som engagerar sig mycket i sina studenter. Man kan alltid komma med frågor till henne och hon gör sitt yttersta för att besvara dessa. Ainhoa tar ett stort ansvar för sina studenter och sina kurser vilket känns väldigt bra som student. Hon gör också föreläsningar väldigt givande och involverar studenterna. Det finns inte en föreläsning med Ainhoa där studenterna sitter tysta hela lektionen. Ainhoa är en stark, motiverande och inspirerande kvinna för ingenjörsvetenskap!

   Christer Thörnqvist

   Christers föreläsningar är alltid grundliga, intressanta och med uppfriskande inslag av humor. Har man frågor efteråt stannar han kvar för att försäkra sig om att studenterna har förstått. Christer sätter alltid oss studenter först och gör det där lilla extra. Trots att det kanske inte rör hans kurser tar han sig tiden att besvara frågor och ge tips. Christer är den perfekta blandningen av pedagog, komiker och något av en morfars-dröm! Christer magister har bidragit med glädje och ett enormt engagemang detta år för oss, trots sin sjukdom har han klarat det galant.

   John Baxter

   He was by far the most enthusiastic professor so far, his lectures were well structured and actually added something, besides just reading the slides. When supervising laboratory work he explained well enough to understand without giving away the straight answer. John is friendly, funny, respectful and takes his students education very seriously. He tries to answer all questions even though he doesn't get the breaks he deserves. ”Every time I have a class or lab with him, I am totally convinced we'd be best buddies if given the opportunity to hang outside of school.”

   Publicerad: 2022-05-25
   Senast ändrad: 2022-05-25
   Sidansvarig: webmaster@his.se